Emanuela ishte e ftuar në emisionin “Goca dhe Gra” ku foli për herë të parë për historinë e tradhtisë dhe për rrugëtimin e Ilirit në shtëpinë e famshme.

Në përfundim të intervistës, iu kërkua që të ‘nominonte’ dy banorë dhe të jepte arsye.

Emanuela përmendi emrin e Beniadës dhe të Eltonit, i cili ka pasur shumë përplasje me Ilirin për shkak të një audicioni të 11 viteve më parë.

Të dy, së bashku me Arbrin janë në nominim.

“Beniada, është një njeri që nuk mban shumë qëndrime, nuk pozicionohet, luan shumë me Ilirin, por megjithatë e nominon.

Eltoni, ata njihen me Ilirin, nëse do ta kishte ditur që ka probleme, duhet t’ia thoshte që në fillim”, tha Emanuela.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *